Microsoft Access Cursussen Online

Microsoft Access Training wordt in heel Nederland gegeven door een Microsoft gecertificeerde academie. Al onze trainingen zijn CPD geaccrediteerd en er worden certificaten afgegeven voor het afronden van de training.

Wij zijn in staat om het volledige scala aan opleidingen aan te bieden:

  • Online training
  • Klaslokaal cursussen
  • Opleiding op maat
  • Industrie specifieke cursussen
  • In-house training bij een klant (voor organisaties die hun medewerkers opleiden)

Microsoft Access Cursussen Online in het Nederlands

Microsoft Office Cursussen heeft Access trainingen gegeven aan een volledig scala van klanten en veel van onze afgestudeerden hebben de opleiding gebruikt om hun carrière te ontwikkelen. Dit komt omdat we een geaccrediteerde kwalificatie in Microsoft Office producten aanbieden. Dit kan helpen bij het opbouwen van je CV en baan mogelijkheden.

CPD geaccrediteerde Microsoft Access Trainingen

Veel Access studenten kiezen er ook voor om Excel te volgen, vanwege de relevantie ervan voor veel van onze Access studenten. Wij bieden interactieve online trainingen aan met behulp van een state-of-the-art trainingssysteem in het Nederlands, Engels of Frans. Ons systeem bevat een virtuele docent die u instrueert en van oefeningen voorziet. De oefeningen worden vervolgens gemarkeerd en er wordt feedback gegeven. Dit proces is zeer interactief en simuleert het hebben van een eigen persoonlijke docent die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is om flexibele training mogelijk te maken.

Contact us