Custom Excel Course

Custom Excel Course

499.00

test product

Artikelnummer: excelcustom Categorie:

Beschrijving

Onze Excel Cursus op maat zal uw vaardigheden en het gebruik van dit ongelooflijk belangrijk stukje software aanzienlijk verbeteren.

Op maat gemaakte Excel cursus van Microsoft Office cursussen

Wij verzorgen Excel-trainingen op maat voor een groot aantal klanten, van grote multinationals tot kleine organisaties en particulieren.

Wij kunnen een cursus samenstellen die aspecten omvat van beginners tot gevorderden.

  • Als uw bedrijf specifieke vereisten heeft met betrekking tot functies, dan kunnen wij een op maat gemaakte syllabus maken die betrekking heeft op een verscheidenheid van verschillende Excel-processen.
  • U kunt, indien gewenst, uw eigen gegevens gebruiken als focus voor de training. Uw personeel in staat stellen doeltreffender te werken, met Excel als hulpmiddel.
  • Wij zullen ook werken met bestaande bedrijfsspreadsheets en processen integreren en stroomlijnen om ze soepeler te laten verlopen.
  • Ook kunnen wij een kosteneffectievere methode bieden voor consultancy op het gebied van spreadsheetontwerp.

Kosten Excel cursus op maat

De normale kosten voor maatwerktrainingen bedragen €499 per deelnemer per dag, maar groepstarieven zijn bespreekbaar. Voor groepsboekingen zijn groepskortingen beschikbaar. Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons -op en wij kunnen een korting voor u regelen.

Onze standaardcursus bestaat uit één dag (10:30-16:30) face to face training. De cursus wordt geleid door een ervaren docent. U kunt ook verzoeken om de training bij u op locatie te laten plaatsvinden, of de training virtueel te laten plaatsvinden. Als u moet reizen, worden reiskosten in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specialist in Excel begeleiding

Excellente kwaliteiten van het onderwijzend personeel

Onze docenten hebben aanzienlijke ervaring binnen professionele omgevingen met het gebruik van Excel. Zij zijn niet alleen experts in de software, maar ook in het geven van opleidingen op verschillende vaardigheidsniveaus.

Excel Erkenning

Al onze cursussen op maat zullen CPD geaccrediteerd zijn bij levering. CPD Certificatie wordt gegeven aan de deelnemer bij succesvolle afronding

De CPD kwalificatie (Continuing Professional Development) is een internationaal geaccrediteerde professionele kwalificatie.

CPD cursussen worden niet alleen gerespecteerd en erkend over de hele wereld, ze zijn vaak vereist voor bepaalde industrieën. Een CPD geaccrediteerde cursus staat ook goed op uw CV.

Titel

Ga naar de bovenkant