Diplomas

Geaccrediteerde Microsoft Office Diploma

Microsoft Office Cursussen biedt een reeks Microsoft Office Diploma’s aan. We bieden een brede waaier van opleidingen aan, aangepast aan bepaalde functietypes en aan alle leerniveaus. Onze trainingen kunnen online gegeven worden, in klaslokalen of in op maat gemaakte bedrijfscursussen. Wij zijn een Microsoft Academy en al ons cursusmateriaal wordt uitgegeven door Microsoft Platinum Partners.

Online Microsoft Office Diploma

Onze Online Diploma’s maken gebruik van een geavanceerd systeem. Een live server online systeem levert interactief leren dat simuleert dat u uw eigen gepersonaliseerde opleiding hebt. Er is een Virtuele Tutor die u instructies geeft en uw werk controleert en u corrigeert waar nodig. Zo kunnen de cursisten profiteren van de persoonlijke aandacht en het kwaliteitsonderwijs van een klas, maar ook van de flexibiliteit die een 365 dagen per week online opleiding biedt. U kunt het Diploma kopen, dat alle opleidingen van Beginnersniveau, Bekwaamheidsniveau en Gevorderd niveau omvat.

Al onze online programma’s zijn geaccrediteerd door het CPD Standards Institute en bij succesvolle afronding worden certificaten uitgereikt. Dit kan uw inzetbaarheid sterk verbeteren en de vaardigheden op uw CV opbouwen.

 

Contact us