Erkende Microsoft Office Diploma’s in Nederland

Microsoft Office Cursussen biedt een scala aan Microsoft Office Diploma’s in Nederland. We bieden een breed scala aan trainingen aan, aangepast aan specifieke functietypen en aan alle leerniveaus. Onze trainingen kunnen online worden gegeven, in virtuele klaslokalen of in op maat gemaakte bedrijfscursussen. We bieden trainingen aan in het Nederlands en in het Engels. We zijn een Microsoft Academy en al ons cursusmateriaal wordt uitgegeven door Microsoft Platinum Partners.

Online Microsoft Office Diploma

Onze Online Diploma’s maken gebruik van een geavanceerd systeem. Een live server online systeem stelt je in staat om interactief te leren, wat een eigen gepersonaliseerde training simuleert. Er is een Virtuele Tutor die je instructies zal geven, je werk zal nakijken en waar nodig correcties zal aanbrengen. Hierdoor kunnen studenten profiteren van de persoonlijke aandacht en het kwaliteitsonderwijs van een klas, maar ook van de flexibiliteit die een 365 dagen per jaar online training biedt. U kunt het Diploma kopen, dat alle cursussen van Beginnersniveau, Halfgevorderd niveau en Gevorderd niveau omvat.

Al onze online programma’s zijn erkend door het CPD Standards Institute en certificaten worden uitgereikt na succesvolle afronding. Dit kan uw inzetbaarheid sterk verbeteren en de vaardigheden op uw cv opbouwen.

Contact us