Excel Cursussen Online

Microsoft Certified Academy biedt Excel-cursussen aan in heel Nederland en België. Wij bieden online cursussen, virtuele klassikale, maatwerk- en bedrijfstrainingen aan. Al onze trainingen zijn geaccrediteerd door het CPD Standards Instituut. Dit is een internationale instelling die geaccrediteerde beroepstrainingen aanbiedt. Na succesvolle afronding van de training geven wij een CPD Accreditatie Certificering af. In Nederland en België bieden wij al onze trainingen aan in het Nederlands, Engels, Frans of Duits.

Online Excel Cursus

Microsoft Office Cursus is een Microsoft gecertificeerde academie die CPD-geaccrediteerde Excel-trainingen aanbiedt. We kunnen een breed scala aan Excel-cursussen aanbieden. Wij leveren virtuele, op maat gemaakte, corporate onsite en online Excel-cursussen. Al onze trainingen zijn CPD geaccrediteerd en resulteren in een Certificering bij afronding. Het behalen van een internationaal erkende Excel-kwalificatie bij een keuringsinstantie is geweldig voor uw CV en loopbaanontwikkeling.

Onze online training maakt gebruik van een state of the art systeem. Het gaat hierbij om een live serversysteem met een Virtuele Docent. Het instrueert u en controleert uw werk, voordat het u het juiste antwoord laat zien. Het is alsof u uw eigen persoonlijke Excel-trainer heeft wanneer u deze nodig heeft. Deze methode stelt de deelnemers nog steeds in staat om te profiteren van deze persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit van het onderwijs, zoals in een klaslokaal, maar ook om het flexibele opleidingsprogramma te hebben dat online training mogelijk maakt. U kunt onze cursussen kopen op Beginners-, Proficiëntie- of Gevorderd Niveau.

Het is niet nodig om Excel op uw computer te hebben omdat u de versie van live Excel zult gebruiken die binnen het trainingssysteem is.

Contact us

Functiespecifieke opleiding

We hebben een specialistische training ontwikkeld die gericht is op bepaalde industrieën met de nadruk op de vaardigheden die nodig zijn voor die specifieke carrière. Wij bieden online Excel-cursussen aan voor Bank- en Financiewezen, Accountants, Sales, Beheerders en VA’s, Office Managers; de lijst van deze specialistische cursussen groeit met behulp van ons interactieve trainingssysteem. Het is ook mogelijk om deze cursussen te bestellen in een online programma, in een maatwerk- of bedrijfstraining. Neem contact met ons op als u een van deze cursussen wilt boeken.

Virtuele klaslokaal Excel-cursussen

Wij bieden virtuele klassikale cursussen aan in Excel. Dit stelt bedrijven in staat om bedrijfstrainingen te organiseren voor hun medewerkers door middel van virtuele klassikale software. Dit betekent dat u een echte live Excel docent gebruikt om de training te geven, net als bij een klassikale cursus. Deze optie is zeer populair bij bedrijven die hun medewerkers willen trainen zonder reis-/verblijfkosten en met name tijdens de COVID-19-crisis.

Excel bedrijfstrainingen op maat

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en beschikken over aanzienlijke werkervaring met behulp van Excel in plaats van alleen maar docenten te zijn. We hebben op maat gemaakte Excel-cursussen gegeven aan investeringsbanken, overheidsinstellingen, filmbedrijven, accountantskantoren, farmaceutische bedrijven, sportinstituten en nog veel meer. Dit soort programma’s is ideaal om het leren echt relevant te maken voor uw behoeften en kan de efficiëntie van een bedrijf verhogen, lees meer over onze bedrijfstrainingen.

U vindt details over PowerPoint, Word, Outlook en Access training op de site.