Wij zijn een gespecialiseerde aanbieder in Nederland voor Microsoft Office Training. Wij kunnen trainingen aanbieden in het Nederlands en Engels. Wij werken echter samen met aanbieders van trainingen in heel Europa om een breed scala aan trainingen te kunnen geven. Hier ziet u details van de Microsoft Office Training Academy in Duitsland die trainingen verzorgt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Microsoft Office cursussen in Duitsland

Als iemand trainingen in de Duitse taal wil volgen, raden wij aan hun website te bezoeken. Zij bieden trainingen aan in Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Word, Office 365, SharePoint, Teams en Power BI.

Al hun opleidingen maken gebruik van interactieve leersoftware. Een geavanceerde softwareontwikkelaar uit heel Europa levert dit geavanceerde systeem. De ontwikkelaars zijn Microsoft Platinum Partners. Zij hebben interactieve software ontwikkeld waarmee u kunt beschikken over een virtuele tutor in het systeem. De virtuele tutorfunctie geeft u lessen, oefeningen, oplossingen en correcties.

Hierdoor krijgt u echt interactief leren in een online formaat. Daarom hebt u de flexibiliteit van online flexibel leren en interactie met de virtuele tutorfunctie.

Certificering voor Microsoft Office-training

Onze Duitse partner biedt volledige accreditatie met erkende beoordelingen. Na afloop van al hun trainingen kunt u een geaccrediteerd assessment afleggen. Succesvolle afronding van het assessment leidt tot certificering door het CPD Institute. Dit is een internationaal erkende instantie. De certificering van het CPD helpt bij de ontwikkeling van uw CV.