Beschrijving

Kennis van Microsoft PowerPoint geeft u het vertrouwen om efficiënt en effectief te werken in elk kantoor. Deze kennis zal indruk maken op elke werkgever, uw carrière een boost geven en uw profiel op kantoor verbeteren.

CPD Geaccrediteerd PowerPoint Diploma die een internationaal erkende erkenning geniet, zal worden behaald na het succesvol afronden van de cursus.

Microsoft PowerPoint Diploma

Doelstelling

Om een CPD geaccrediteerd diploma in PowerPoint te behalen; om diepgaande kennis van MS PowerPoint Advanced niveau te verwerven; om uw carrière of kansen op een baan te vergroten; om vertrouwen in deze toepassing te krijgen.

Course Formaat

De opleiding wordt online gegeven, met behulp van een virtuele docent. De virtuele docent instrueert, corrigeert en geeft voorbeelden, om te simuleren dat u een persoonlijke IT-trainer hebt. Dit is een zeer doeltreffende en moderne methode voor het geven van interactieve online-opleidingen.

Cursus inhoud

Data en duur

Het wordt aanbevolen dat u uw assessment binnen drie maanden aflegt om een CPD Geaccrediteerd Microsoft PowerPoint Diploma te behalen. U heeft 1 jaar lang toegang tot het PowerPoint opleidingsprogramma.

Cursus Voordelen

  • Diploma wordt geleverd in een interactief en gebruiksvriendelijk formaat
  • Met onze status als een Microsoft Certified Academy, zodat onze opleiding is van het hoogste internationale niveau
  • Het Diploma is CPD Geaccrediteerd
  • Internationaal erkende certificering na voltooiing
  • Live server en virtuele tutor is interactief dat is een simulatie van het hebben van een persoonlijke tutor
  • De cursus is volledig flexibel aan uw behoeften