Microsoft Office Cursussen bieden een scala aan Outlook-trainingen op Beginners-, Intermediair- en Advanced-niveau. Al deze cursussen zijn geaccrediteerd door het CPD Standards Institute. De opleiding wordt gegeven door onze Microsoft Certified Academy in Nederland en België. Onze trainingsprogramma’s zijn goed ontvangen door vele prestigieuze organisaties. Al onze opleidingen leiden tot volledige CPD-certificering bij afronding. Geaccrediteerde Outlook-cursussen in het Nederlands

Indien u een bedrijfs- of maatwerkopleiding wenst, neem dan gerust contact op met onze kantoren. Onze trainers kunnen dan zowel klassikale als privé- of bedrijfstrainingen verzorgen.

Op dit moment plannen we virtuele klassikale en klassikale trainingen in Amsterdam, Rotterdam en andere locaties in Nederland. Onze cursussen zijn volledig CPD geaccrediteerd en worden gecertificeerd voor het succesvol afronden ervan. Voor beginners, gevorderden en professionals bieden wij een klassikale training aan, u kunt echter ook vragen voor gevorderden, privé- of gespecialiseerde programma’s.

Online Outlook Cursussen

Onze online Outlook trainingen maken gebruik van een state of the art systeem. Het gaat hierbij om een virtuele docent en een live-server. Dankzij de online virtuele docent is het programma in staat om u te instrueren en ook om eventuele fouten op te volgen en te corrigeren. Het is alsof u uw eigen persoonlijke Outlook-docent heeft wanneer u deze nodig heeft. Zo kunnen de deelnemers nog steeds profiteren van de persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van een les, maar ook van de flexibiliteit die online 24/7 training mogelijk maakt. U kunt kiezen voor Beginner niveau, bekwaam niveau en gevorderd niveau. Al onze online cursussen zijn volledig geaccrediteerd met een digitaal certificaat van het CPD Standards Institute en certificaten worden uitgereikt na succesvolle afronding. Dit kan uw inzetbaarheid sterk verbeteren en de vaardigheden op uw CV opbouwen.

Functiespecifieke trainingsprogramma’s

Microsoft Office Cursussen heeft gespecialiseerde cursussen ontwikkeld die gericht zijn op bepaalde industrieën en de vaardigheden die nodig zijn voor die specifieke carrière. Wij bieden online Outlook opleidingen aan voor PAs, administrateurs, medisch personeel,
receptionisten, secretaresses, kantoormanagers en de lijst wordt steeds langer. Het wordt allemaal online aangeboden, met behulp van een interactieve live-server en een virtuele docent. Het is echter ook mogelijk om deze cursussen te bestellen op basis van een klassikale, op maat gemaakte of bedrijfstraining, voor diegenen die de voorkeur geven aan een face-to- face-opleidingsomgeving. Dit soort industrieën die veel gebruik maken van Outlook, kiezen er vaak voor om ook trainingen in Word en PowerPoint aan te schaffen.

Outlook is de sleutel tot e-mailbeheer, agendabeheer en vergaderplanning. Veel van deze functies vereisen nu meer geavanceerde functies voor het beheer van de agenda, zoals International Diary Management.

Op maat en zakelijk

Onze docenten zijn experts op hun vakgebied en hebben veel werkervaring met het gebruik van Outlook in hun vakgebied. Voel je vrij om ons te contacteren over alle gebieden of gespecialiseerde cursussen die u of uw bedrijf zou willen zien in een op maat gemaakte of in- house bedrijfstraining.

Contact us