Microsoft Office Cursussen

Microsoft Office Cursussen is een Microsoft gecertificeerde academie die cursussen geeft in Nederland en België. We werken samen met een netwerk van Microsoft Academies in de UK, Duitsland, Frankrijk en Spanje. De trainingsgroep is opgericht in 1988. Wij bieden een scala aan geaccrediteerde trainingen die uw vaardigheden verbeteren. Al onze cursussen zijn geaccrediteerd door het CPD Standaard Instituut. Dit zorgt ervoor dat onze cursussen op een hoog niveau worden gegeven. Het CPD-certificaat wordt afgegeven wanneer u onze cursussen met succes afrondt, waardoor onze cursisten een internationaal erkende kwalificatie kunnen behalen. Dit is gunstig voor het CV en de carrièremogelijkheden van onze cursisten.

Online trainingen

Ons online systeem voor training in Microsoft Office is zowel effectief als interactief. Het geeft cursussen met een virtuele docent en op een live server. Dit betekent dat u live instructies ontvangt van uw virtuele docent en dat uw oefeningen worden gemarkeerd en teruggekoppeld naar u. Al deze cursussen zijn CPD geaccrediteerd en de cursisten ontvangen CPD-certificaten voor het succesvol afronden van alle onderdelen van elke cursus. Al onze modules zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans of Duits.

CPD staat voor Continuous Professional Development. Het CPD Standaard instituut is een internationaal instituut dat professionele opleidingen accrediteert en certificeert. Het heeft erkenning van beroepsorganisaties, bedrijven en overheden over de hele wereld.

Klassikale cursussen

Geplande klassikale cursussen worden aangeboden in Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook. Deze kunnen virtueel worden aangeboden, zodat er beperkingen zijn op het sociale contact. Alle cursussen zijn CPD geaccrediteerd en er worden CPD Certificaten uitgereikt, wat de ontwikkeling van CV’s ten goede komt.

Bedrijfstrainingen en cursussen op maat

Wij bieden bedrijfstrainingen aan in ons centrum of bij klanten. Deze kunnen worden georganiseerd voor geplande lessen of op maat gemaakte trainingen om tegemoet te komen aan de behoeften van een individuele organisatie. Alle bedrijfstrainingen zijn CPD geaccrediteerd en worden na afloop van de cursus gecertificeerd.

Contact us