PowerPoint Cursussen Online

Microsoft Office Cursussen biedt geaccrediteerde PowerPoint-cursussen aan in heel Nederland en België, vanuit onze Microsoft gecertificeerde academie. Wij bieden een breed scala aan trainingen aan voor bepaalde soorten banen en voor alle niveaus. De trainingen kunnen online worden gegeven, in virtuele leslokalen of in op maat gemaakte bedrijfscursussen.

Online PowerPoint Cursussen Nederland

Onze Online PowerPoint-cursussen maken gebruik van een geavanceerd systeem. Een live server online systeem levert interactief leren op en simuleert uw eigen gepersonaliseerde training. Er is een Virtuele Docent die u instrueert en uw fouten bewaakt en corrigeert. Hierdoor kunnen cursisten nog steeds profiteren van de persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van een les, maar ook van het flexibele opleidingsprogramma dat online training mogelijk maakt. U kunt onze trainingen aanschaffen op Beginners-, Bekwaamheids- en Gevorderd Niveau.

Al onze online programma’s zijn geaccrediteerd door het CPD Standards Institute en de certificaten worden bij succesvolle afronding uitgegeven. Dit kan uw inzetbaarheid sterk verbeteren en de vaardigheden opbouwen. Alle trainingen worden gegeven in het Nederlands, Engels of Frans.

CPD geaccrediteerde online PowerPoint cursussen

Microsoft Office Cursussen heeft functiespecifieke PowerPoint-cursussen ontwikkeld die gericht zijn op bepaalde industrieën en de vaardigheden die nodig zijn voor die carrière. Op dit moment bieden we online PowerPoint cursussen aan voor Sales mensen, administrateurs, HR, Project Management, PAs, Office Managers, Finance en de lijst wordt steeds langer. Dit alles wordt aangeboden in online trainingen, met behulp van een interactieve live-server en een virtuele docent. Het is echter ook mogelijk om deze cursussen te bestellen op basis van klassikale, op maat gemaakte of bedrijfstrainingen, voor wie de voorkeur geeft aan een face-to-face opleidings omgeving.

In deze specialistische opleidingen worden de kerngebieden van PowerPoint en de specialistische functies die nodig zijn om in een bepaald vakgebied succesvol te zijn, belicht. Als u dit soort cursussen liever in een klaslokaal of op maat gemaakt programma volgt, neem dan gerust contact met ons op.

Opleiding op maat en bedrijfstraining

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en ze hebben veel ervaring met het gebruik van PowerPoint in plaats van alleen maar met docenten. Dit type PowerPoint-training is ideaal om de cursus echt relevant te maken voor uw behoeften en kan de output en efficiëntie van een bedrijf verhogen.

Al onze PowerPoint-trainers hebben een aanzienlijke pedagogische en praktische werkervaring om ervoor te zorgen dat ze cursusmateriaal kunnen creëren dat relevant is voor uw organisatie. Voel je vrij om contact met ons op te nemen over alle gebieden of gespecialiseerde cursussen die u of uw bedrijf zou willen zien in een op maat gemaakte trainingscursus.

Contact us