Wij zijn een Microsoft Certified Academy die erkende Word-Cursussen levert in Nederland. Wij bieden een breed scala aan Word-cursussen voor alle soorten vereisten en niveaus met volledige CPD-erkenning en certificering bij succesvolle afronding.

Onze Online Word-Opleidingen maken gebruik van een geavanceerd systeem op een live server. Het systeem omvat een Virtuele Docent, wat het hebben van een persoonlijke leraar simuleert. Dit stelt het programma in staat om u te instrueren en ook om uw fouten te controleren en te corrigeren. Hierdoor kunnen cursisten profiteren van persoonlijke aandacht en kwaliteit die even hoog, of misschien zelfs hoger is dan in een echte les, met als bijkomend voordeel dat het 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is via flexibele online opleidingen.

U kunt onze Word-Cursussen online aanschaffen op Beginnersniveau, Halfgevorderd Niveau en Gevorderd Niveau. We hebben ook Diploma’s. Onze Microsoft Certified Academy maakt deel uit van een internationaal netwerk van Microsoft Academies die gevestigd zijn in het VK, Duitsland en Spanje. In de Benelux bieden we online interactieve opleidingen aan in het Nederlands, Frans en Engels.

Microsoft Office Courses heeft een reeks gespecialiseerde Word-Cursussen die gericht zijn op specifieke industrieën en de vaardigheden die nodig zijn voor dat specifieke type carrière. We bieden online trainingen aan voor juridische en administratieve professionals, PAs, docenten, Office Managers, HR, Finance; de lijst is eindeloos. PowerPoint- en Excel-opleidingen kunnen nuttig zijn voor deze beroepen, wij bieden daarom een Diploma-programma aan dat verschillende MS Office-onderwerpen omvat.

Deze gespecialiseerde opleidingen combineren de belangrijkste onderdelen van Word en de specialistische functies die nodig zijn om de beste te worden in het betreffende vakgebied. Als u dit soort cursussen liever in een klaslokaal volgt of op maat gemaakt hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Contact us

Klassikale Word-Cursussen in Nederland

Momenteel plannen we een virtueel leslokaal in voor leerlingen zowel in Nederland als in België. Dit is een uitstekende manier om een kwalificatie te behalen en je Word-vaardigheden te laten bevestigen met een formele kwalificatie en een certificaat. Deze certificering is volledig CPD-erkend.

Zakelijke Word-Opleiding

Elke onderneming of organisatie die behoefte heeft aan op maat gemaakte opleidingen in Word, kan vragen dat wij een programma ontwerpen om aan de vastgestelde leerbehoeften te voldoen. We hebben ervaren docenten die cursussen kunnen ontwerpen om werkprocessen te verbeteren en de nodige vaardigheden aan te leren om de productiviteit op het werk te verhogen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen en uw opleiding aan te passen aan uw opleidingsbehoeften.